Home | Sneltoetsen en tips | Promotiemateriaal | Weblinks | Firefox Nieuws

Firefox Download
Download Firefox met de Google Toolbar om beter te surfen.

Waarom Firefox gebruiken?
Hieronder hebben we een aantal redenen op een rij gezet, waarom je Firefox moet gebruiken.

Tabbed Browsing

Zie meer dan alleen een enkele webpagina in een window met deze tijdbesparende optie. Open meer links op de achtergrond zodat ze gereed zijn voor weergave wanneer jij er klaar voor bent om ze te lezen.

Privacy and Security
Gebouwd met veiligheid als uitgangspunt, Firefox houdt je computer vrij van twijfelachtige spyware door geen schadelijke ActiveX componenten te laden. Een set van privacy gereedschappen zal je online productieviteit waarborgen.

Slimmer zoeken
Google Search is in de werkbalk ingebouwd, en er is een arsenaal van andere zoek gereedschappen inclusief keywords (type "dict <word>" in de locatiebalk) en de new find toolbar

Live Bookmarks
RSS integratie laat je de laatste nieuws-koppen en updates van je favoriete sites lezen.

Probleemloos downloaden
Bestenden die je download worden automatisch op de desktop opgeslagen zodat ze eenvoudig te vinden zijn. Minder vragen betekend sneller downloaden.

Past als een handschoen

Simpel maar toch volledig geoptimaliseerd, Firefox bevat alle functies waar je aan gewend bent. Bookmarks (Favorieten), geschiedenis, Full screen, Inzoomen op tekst zodat paginas met kleine letters beter leesbaar worden, of pagina's met grote letters juist kleiner maken, etc.

S, M, L or XL - Jij kiest
Firefox is de meest aanpasbare browser op de planeet (en waarschijnlijk van het melkwegstelsel). Pas je werkbalken aan en voeg extra knoppen toe, installeer nieuwe extensies welke nieuwe opties toevoegen, voeg een nieuw uiterlijk toe zodat je in je eigen stijl kan browsen, en gebruik het zelf lerend zoek systeem welke je de mogelijkheid bied om een oneindigend aantal zoekmachines te doorzoeken. Firefox is zo groot of klein als jij wilt.

Installatie is zo gebeurd

Slechts 4.5 MB (windows), De installer helpt je snel en eenvoudig op weg, favorieten en wachtwoorden en andere gegevens van Internet Explorer en van andere browsers worden eenvoudig geimporteerd, zodat je snel kunt beginnen met surfen.

Firefox is GRATIS

En GRATIS betekent ook GRATIS! Je mag firefox downloaden, installeren, weer weggeven aan anderen. Als je een programmeur bent mag je zelfs de code veranderen om je eigen versie er van te bouwen. Er zijn geen verborgen bedoelingen, geen stiekume achterdeurtjes ingebouwd die doorgeven welke websites je bezoekt (iedereen kan immers zelf de code downloaden en controleren wat er gebeurt).

De beste friend van een ontwikkelaar
Firefox komt standaard met een set van ontwikkel tools inclusief een krachtig Javascript en CSS foutmeldingen/waarschuwings console, en optioneel een document inspecteur welke gedetailleerde insight informatie over je pagina's geeft.

Lees e-mail zonder spam
Thunderbird is de perfecte uitbreiding op Firefox.